Autowelt Emsbüren

Voordelen verkopers

Zeer snelle uitbetaling van de BPM

bpm.jpg

Een van de unieke services die Autowelt Emsbüren u als verkoper biedt is, binnen enkele dagen uitbetaling van het (resterende) BPM-bedrag (alleen voor auto's jonger dan 16 Oktober 2006). Een standhouder van Autowelt Emsburen kan op Nederlandse BPM Auto's met 100% zekerheid een Duitse registratie verkrijgen en de BPM terugvragen van de belastingdienst in Nederland. De auto kan na verkoop met aansluitende Duitse registratie belastingvrij verkocht worden naar ieder land.

Daartoe wordt, op het moment dat u met een koper de deal heeft gesloten, een tussenstransactie uitgevoerd. Waarbij de auto voor de afgesproken prijs door de verkoper eerst aan Autowelt Emsbüren B.V. wordt verkocht, die deze vervolgens doorverkoopt aan de Autowelt Emsbüren GmbH en dan vervolgens – nog steeds voor dezelfde prijs - aan de uiteindelijke koper. Op deze wijze valt het BPM-bedrag vrij bij de eerste transactie met de Autowelt GmbH. Deze tussentranscatie gebeurt volledig electronisch, en verkoper en koper hoeven hiervoor niets te doen. Uiteraard ontvangt u het verkoopbedrag ter plaatse. De BPM ontvangt u van Autowelt Emsbüren B.V. in de regel binnen ca. 3 dagen op uw bankrekening.

Door deze slimme oplossing hoeft u zich als verkoper geen zorgen meer te maken over het risico van het niet ontvangen van de douanepapieren van de koper, zonder welke u de BPM niet kunt terugvragen. Die onzekerheid komt te vervallen en u weet als verkoper dat u binnen enkele dagen de BPM op uw rekening heeft staan, in plaats van na de gebruikelijke 12 weken. Een forse verbetering van uw liquiditeit is het resultaat en daarmee de mogelijkheid om méér auto's in te kopen, die u vervolgens vanzelfsprekend weer op de automarkt in Emsbüren komt aanbieden, nietwaar ?

Artikelen

Actueel

Hotels

Foto's

Links

Foto's