Autowelt Emsbüren

Cars on the web

Autowelt Veiling

Wat houdt het in en wat kunnen wij voor u betekenen?

Autowelt Veilingen is een service gericht concept speciaal bedacht voor autobedrijven die bij ons op de automarkt voertuigen aanbieden. Onze veiling is specifiek gericht op de business to business markt en actief door heel Europa. Wij verkopen uw voertuigen exclusief aan gerenomeerde autobedrijven en handelaren.

Onze diensten

Autowelt Veilingen biedt uw auto aan in twee verschillende type veilingen. Dit doen wij in samenwerking met www.carsontheweb.com.  Zodra u een voertuig bij ons aanmeld, wordt deze na controle geplaatst in een dynamische of een buy now veiling.

In een dynamische veiling wordt er een specifiek openingsbod of een specifieke startprijs gegeven. Zodra het specifieke bedrag wordt gegeven hebben autobedrijven en handelaren de mogelijkheid om een bod te plaatsen. De veiling blijft voor een door ons opgegeven periode lopen. Zolang deze periode loopt, bepaalt het dynamische spel van bieden en overbieden het uiteindelijke bod op uw voertuig. De hoogste bieder wint uiteindelijk de veiling en na overleg met u als aanbieder wordt het desbetreffende voertuig uiteindelijk verkocht. U beslist zelf uiteindelijk of u het voertuig verkoopt.

Door middel van de buy now veiling (“koop nu” letterlijk vertaald) is het mogelijk om een voertuig dat niet verkocht wordt in de dynamische veiling opnieuw aan te bieden. U geeft een minimale prijs op en deze prijs wordt afgebeeld in de veiling. In de buy now veiling is het dus mogelijk voor een autobedrijf of handelaar om direct uw aangeboden voertuig te kopen voor de prijs die afgebeeld staat. Het grote voordeel hiervan is dat u zeker weet dat uw voertuig verkocht wordt op het moment dat een autobedrijf of handelaar de buy now prijs biedt.

Naast de buy now knop wordt de auto alsnog geveild. Hierdoor kunt u eventueel alsnog beslissen of u de auto voor een iets lager bedrag verkoopt wanneer de buy now prijs net niet gehaald wordt.

Kortom, een zeer eenvoudige manier om snel, eenvoudig en professioneel uw voertuigen te verkopen via onze online veiling.

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen via het algemene telefoonnummer.

Artikelen

Actueel

Hotels

Foto's

Links

Foto's