Autowelt Emsbüren

Voordelen kopers

Goede voorzieningen

goedevoorzieningen.jpg

De medewerkers van Autowelt Emsbüren zien u, als koper of verkoper, natuurlijk graag op een volgende automarktdag. Om uw verblijf op ons marktterrein zo aangenaam mogelijk te maken, besteden wij veel aandacht aan de voorzieningen.

Op het marktterrein vindt u voldoende mogelijkheden om een kop koffie, een broodje of een warme hap te nuttigen. Uiteraard zijn ook onze sanitaire voorzieningen op een hoog niveau. Niet alleen vindt u voldoende sanitaire inrichtingen, maar vooral ook - rond om het uur - schoongemaakt.

sanitair

Voor onze deelnemers die van veraf aanreizen bieden wij nog een extra faciliteit. Vanaf zondagavond 24.00 uur kan op een afgeschermd en beveiligd terreindeel kostenloos worden overnacht in de eigen auto. Vanzelfsprekend horen daar douches en toiletten bij, zodat een frisse start van de marktdag mogelijk is. Bepaling daarbij is dat u, eenmaal op het afgeschermde terreindeel, niet meer van het terrein af mag. Dit om voor alle aanwezigen een rustige nacht mogelijk te maken. Degenen die de voorkeur geven aan een overnachting in een hotel of pension in de buurt, geven wij graag tips. Wij beschikken over een lijst van verschillende hotels en pensions in de buurt van de Autowelt Emsbüren (prijzen: €12,50 tot €40,00 per nacht).

Degenen die de voorkeur geven aan een overnachting in een hotel of pension in de buurt, geven wij graag tips. Wij beschikken over een lijst van verschillende hotels en pensions in de buurt van de Autowelt Emsbüren.

Artikelen

Actueel

Hotels

Foto's

Links

Foto's